Dagfinn Neteland ny konsernsjef i Vestlands-entreprenøren

Sist oppdatert den 2. juni 2016

Dagfinn Neteland (56) tiltrer stillingen som konsernsjef i Vestlandsentreprenøren den 15. august 2016. Han kommer fra stillingen som administrerende direktør i Fjord1.

KB Gruppen og Tertnes Holding inngikk høsten 2015 et samarbeid i Vestlandsentreprenøren som medførte en sammenslåing av deres virksomheter innenfor drift- og vedlikehold av veier samt tilknyttede tjenester av anleggsvirksomhet. Vestlandsentreprenøren har fått sitt hovedkontor i Bergen. Styret er svært tilfreds med ansettelsen av Dagfinn Neteland i Vestlandsentreprenøren. Med denne ansettelsen har man fått en ny konsernsjef som med sitt sterke engasjement og energi kan videreutvikle konsernet.

«Vi er svært fornøyd med at vi gjennom ansettelsen av Dagfinn Neteland har fått en erfaren leder med stort engasjement og energi som vil bidra til å ta virksomheten og samarbeidet med Tertnes Holding inn en ny fase» sier Tore Thorstensen, administrerende direktør i KB Gruppen og styreleder i Vestlandsentreprenøren.

«Vestlandsentreprenørens virksomhet innenfor drift- og vedlikehold har økt betydelig samtidig som dets datterselskaper innenfor anleggsmarkedet viser fremgang. Jeg ser frem til å samarbeide med styret samt være med på å utvikle et konsern med klare ambisjoner om å bli en betydelig aktør i markedet» sier Dagfinn Neteland, ny konsernsjef Vestlandsentreprenøren.

Vestlandsentreprenøren vil i 2016 nærme seg en omsetning på en milliard der mesteparten er innenfor drift- og vedlikehold av statlige og kommunale veier mens anleggsvirksomheten vil stå for resterende.