Kosting og renhold

Bergen Bydrift har lang erfaring med vedlikehold og renhold av utearealer. Vi har vedlikeholdt og rengjort Bergen sentrum og omegn i over 30 år og har utstyret som trengs for å sikre best mulig resultat. Vi legger alltid vekt på å gjøre en god jobb til avtalt tid og til en konkurransedyktig pris.

  • Maskinelt renhold med kostebil
  • Tømming og vask av søppelkorger
  • Fjerning av graffiti
  • Kosting
  • Høytrykks- og steamspyling av utemøbler, skulpturer m.m.
  • Annet renholdsarbeid

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller ønsker en uforpliktende prat?

Siste nyheter

Ny leder ser positivt på fremtiden for Bydrift

I sommer fikk Bydrift ny daglig leder. Med allsidig ledererfaring og kompetanse innen organisasjons- og forretningsutvikling, er Grete Lokøy godt rustet til å utvikle selskapet videre. Etter å ha blitt kjent med organisasjonen og de ansatte ser hun lyst på fremtiden for Bydrift. En utrolig spennende arbeidsplass med flinke folk. Her er det mange muligheter, ...

Bydrift ISO sertifisert

Bydrift er stolt over ny sertifisering innen kvalitet og miljø: NS-EN ISO 9001:2015. NS-EN ISO 14001:2015. Vi jobber med forbedring og utvikling.

Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon

Bergen City Marathon er Norges største løp med over ti tusen deltagere. Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon, hvor vi hjelper med logistikk på skilting, asfaltering og sperremateriell og annet i forkant av løpet og hjelper til med renhold i etterkant.