Sugebil og vakuumgraver

En vakuumgraver kombinerer gravemaskin og lastebil i ett og gjør gravearbeidet rimeligere, tryggere og mer effektivt.

En vakuumgraver kan sammenlignes med en gigantisk støvsuger som suger opp masser som jord, leire, pukk, grus og sand.

Selv om vakuumgraveren har en enorm kraft, er den likevel et mye mer skånsomt alternativ kontra en ordinær gravemaskin, noe som gjør den svært egnet til å grave rundt sensitiv infrastruktur som vann- og avløpsrør eller strømkabler. Vakuumgraveren kommer også lettere til når arbeidsforholdene er krevende eller der man har sensitiv infrastruktur.

Massene blir sugd inn i en beholder i vakuumgraveren og kan enten kjøres bort eller blåses ut igjen når man er ferdig med arbeidet.

Perfekt for:

  • Skånsom graving rundt vann- og avløpsrør
  • Kjellergraving
  • Utgraving av trerøtter
  • Graving i bykjerner med lite plass
  • Vedlikehold av skinner og jernbane
  • Rydding av singel og grus fra tak

I mange tilfeller kan en vakuumgraveren være et betydelig rimeligere alternativ kontra gravemaskin, da man sparer tid på rigging, transport til arbeidssted og leie av egen lastebil for bortkjøring av masser.

Gravejobber rundt sensitiv infrastruktur som strømkabler og lignende krever ofte manuelt gravearbeid. Vakuumgraveren graver skånsomt og betydelig mer effektivt en en person med manuelt utstyr.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller ønsker en uforpliktende prat?

Siste nyheter

Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon

Bergen City Marathon er Norges største løp med over ti tusen deltagere. Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon, hvor vi hjelper med logistikk på skilting, asfaltering og sperremateriell og annet i forkant av løpet og hjelper til med renhold i etterkant.

Bydrift er sertifisert som Miljøfyrtårn

Som følge av at Bergen Bydrift 21.03.19 ble sertifisert som Miljøfyrtårn, plikter vi å gjøre både kunder, ansatte og samarbeidspartnere oppmerksom på sertifiseringen i systemet innen miljøledelse – Miljøfyrtårn.

Norges Vel Medalje til brosteinlegger Arvid Fjæren

Brosteinlegger og multikunstner Arvid Fjæren, fikk i går utdelt Norges Vel medalje for 50 års tjeneste i Bergen Bydrift. Utdelingen foregikk under middag arrangert av Fagakademiet, i forbindelse med Brosteinsseminaret 2018.