Vinterdrift

Den norske vinteren kan være hard og uforutsigbar og uteområdet trenger jevnlig vedlikehold for at det skal kunne brukes gjennom mørketiden og være klart når solen igjen titter frem.

Bergen Bydrift sørger for at utearealet ditt takler vinteren.

  • Brøyting av veier og plasser
  • Maskinell strøing av veier, plasser og eiendommer
  • Håndmåking ved behov
  • Bortkjøring av snø ved behov
  • Snøfresing
  • Fresing av fortau og plasser

Fastpris på vedlikehold og rengjøring

Du får også tilgang på en døgnbemannet vakttjeneste som rykker ut ved behov.

Vi kan også tilby vedlikehold som beskjæring av planter, busker og trær. Du bestemmer selv omfanget av arbeidet som skal gjøres og om du vil ha en fastprisavtale eller ønsker å faktureres etter medgått tid.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller ønsker en uforpliktende prat?

Siste nyheter

Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon

Bergen City Marathon er Norges største løp med over ti tusen deltagere. Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon, hvor vi hjelper med logistikk på skilting, asfaltering og sperremateriell og annet i forkant av løpet og hjelper til med renhold i etterkant.

Bydrift er sertifisert som Miljøfyrtårn

Som følge av at Bergen Bydrift 21.03.19 ble sertifisert som Miljøfyrtårn, plikter vi å gjøre både kunder, ansatte og samarbeidspartnere oppmerksom på sertifiseringen i systemet innen miljøledelse – Miljøfyrtårn.

Norges Vel Medalje til brosteinlegger Arvid Fjæren

Brosteinlegger og multikunstner Arvid Fjæren, fikk i går utdelt Norges Vel medalje for 50 års tjeneste i Bergen Bydrift. Utdelingen foregikk under middag arrangert av Fagakademiet, i forbindelse med Brosteinsseminaret 2018.