Vinterdrift

Den norske vinteren kan være hard og uforutsigbar og uteområdet trenger jevnlig vedlikehold for at det skal kunne brukes gjennom mørketiden og være klart når solen igjen titter frem.

Bergen Bydrift sørger for at utearealet ditt takler vinteren.

  • Brøyting av veier og plasser
  • Maskinell strøing av veier, plasser og eiendommer
  • Håndmåking ved behov
  • Bortkjøring av snø ved behov
  • Snøfresing
  • Fresing av fortau og plasser

Fastpris på vedlikehold og rengjøring

Du får også tilgang på en døgnbemannet vakttjeneste som rykker ut ved behov.

Vi kan også tilby vedlikehold som beskjæring av planter, busker og trær. Du bestemmer selv omfanget av arbeidet som skal gjøres og om du vil ha en fastprisavtale eller ønsker å faktureres etter medgått tid.

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller ønsker en uforpliktende prat?

Siste nyheter

Ny leder ser positivt på fremtiden for Bydrift

I sommer fikk Bydrift ny daglig leder. Med allsidig ledererfaring og kompetanse innen organisasjons- og forretningsutvikling, er Grete Lokøy godt rustet til å utvikle selskapet videre. Etter å ha blitt kjent med organisasjonen og de ansatte ser hun lyst på fremtiden for Bydrift. En utrolig spennende arbeidsplass med flinke folk. Her er det mange muligheter, ...

Bydrift ISO sertifisert

Bydrift er stolt over ny sertifisering innen kvalitet og miljø: NS-EN ISO 9001:2015. NS-EN ISO 14001:2015. Vi jobber med forbedring og utvikling.

Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon

Bergen City Marathon er Norges største løp med over ti tusen deltagere. Bergen Bydrift er en stolt sponsor av Bergen City Marathon, hvor vi hjelper med logistikk på skilting, asfaltering og sperremateriell og annet i forkant av løpet og hjelper til med renhold i etterkant.